Rólunk

Egyesületünk célja, hogy egy nagy csoportba tömörítse a motoros szívvel élő, illetve a motorozás iránt érdeklődő embereket. Mivel egyesületünk neve a Dél – Dunántúli megjelöléssel kezdődik, -ami nem véletlen- ugyanis szeretnénk, ha Baranya megyén kívül Somogy illetve Tolna megye motorosai is csatlakozni tudjanak hozzánk. Szervezetünk politikától, faji hovatartozástól, és erőszaktól mentes.

Célunk egy olyan társaság kialakítása, aki a motorosok érdekeit szem előtt tartva végzi munkáját. Olyan emberek összegyűjtése, akik önzetlenül segítenek azoknak, akiknek különböző segítségre van szükségük, pl jogi problémák, szerelési gondok, technikai kérdések, illetve egyéb problémákkal szembesülnek.

Fő célunk viszont a motorosok jobb megítélése a társadalom szemében. Szeretnénk felhívni a figyelmet és példaként előállni -a különböző helyzetekben- az összetartás mintájával.
További kiemelt célunk a baleset megelőzés, a biztonságos közlekedés kardinális kérdése. Az autósok kontra motorosok közti ellentét csökkentése.

Weboldalunkkal illetve a közösségi hálón kialakított csoportunkkal szeretnénk minél több emberhez eljutni. Ezeken keresztül szeretnénk programjainkat, tevékenységeinket megosztani. Ezen kívül egy YouTube csatornát is indítunk, ahol az eseményeinkről készített rövid filmeket szeretnénk megosztani mindenkivel.

Az egyesületünk legnagyobb feladata a Pécsen megrendezésre kerülő -mára már országos hírűvé vált- Szezonnyitó/Szezonzáró Gurulás és Motoros nap megszervezése és lebonyolítása.

Több kiemelt eseményünk:
– motoros túrák szervezése
– társ klubokkal szervezett látogatói túra
– közösséget építő estek
– jótékonysági munkák, nem csak motoros témában
– biztonságtechnikai napok szervezése
– tanulmányutak szervezése

 

Széles utat!
Motoros üdvözlettel
Dél-Dunántúli Motoros Egyesület alapító tagjai nevében!